Cleaning Station Dendermonde

In Dendermonde beschikken wij over een professionele spoelhal met vier spoelbanen gespecialiseerd in het reinigen van tank- en bulkwagens, containers en IBC’s voor zowel food als non-food doeleinden (geen ADR). Naast het eigen materiaal spoelen wij hoofdzakelijk voor derden wat zowel begeleid als onbegeleid mogelijk is. Tenslotte beschikken wij over een reach stacker om lege 20 ft. containers op- en af te zetten, in opslag te nemen en onbegeleid te reinigen.

Door onze jarenlange ervaring en recente renovatie en uitbreiding van 2015 zijn wij in staat per voorproduct een perfecte reiniging met een vlotte doorlooptijd af te leveren. Kwaliteit en veiligheid is dan ook een vanzelfsprekendheid en wij zijn daarom EFTCO (aangesloten bij CTC), ISO en SQAS gecertificeerd. Continue verbetering met een gezond zelfkritische mentaliteit is het streven.

Naast een goede dienstverlening en de juiste kwaliteitsnorm staat milieu ook hoog bij ons in het vaandel. Wij stellen daarom hoge eisen aan ons afvalwater dat biologisch gezuiverd wordt alvorens het te lozen.

 

Vosmeer 8, 9200 Dendermonde, België

Aanmeldtijden

Maandag t/m vrijdag: 6:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 6:00 – 13:00 uur

Feestdagen op weekdagen (behalve 26 december er 1 januari):
6:00 – 19:00 uur

Buiten aanmeldtijden:
eventuele mogelijkheden in overleg en enkel op afspraak

Indien u een offerte wenst aan te vragen of meer informatie wenst, kunt u ook contact opnemen met het algemene nummer: +32 (0)52 200 411.

Meer informatie?

Contact

Eén aanspreekpunt voor opslag, handling en transport.

Kies de afdeling die u nodig heeft:

Tankopslag

Locatie Rotterdam
storage@maastankbv.nl

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
trade@maastankbv.nl
TEL: +31-10-7100011 / FAX: +31-10-7100000