Gedrevenheid tot continue verbetering

De combinatie van een efficiënte en correcte bedrijfsvoering met een flexibele houding maakt de Dekker Groep tot een perfecte partner in logistiek. Klanten kunnen bouwen op professionaliteit en proactiviteit van de Dekker Groep.

Expertise van ruim honderd jaar

In 1899 startte Adrianus Dekker op 23-jarige leeftijd om met een hondenkar melk bij de boeren op te halen en naar de melkfabriek te brengen. Hij gaat al gauw aan de slag met meerdere paard en wagens. Het eerste gemotoriseerde vervoer van Dekker wordt een boot om melk naar Rotterdam te vervoeren.

Dan schrijft schrijft ‘Janus’ in 1920 geschiedenis door de eerste vrachtauto voor het vervoer van melk te kopen. Zoon Jaap zet het bedrijf met hetzelfde doorzettingsvermogen voort met een perfect onderhouden wagenpark. In 1963 start Henk Dekker met het rijden van plantaardige olie. Het is het eerste transport buiten de melk om, met het doel om op termijn uitbreidingsmogelijkheden te hebben. Enkele jaren later beginnen de eerste ritten cacaoboter en het chocoladetransport breidt uit.

In 1972 verhuist het bedrijf van het hart van het dorp naar het industrieterrein aan de IJsseldijk West. In de tachtiger jaren worden de eerste zes verwarmde opslagtanks gebouwd en komen er hallen waarin vetten gesmolten kunnen worden. De vestiging Holland Tank Service in Polen is er in 2006 bij gekomen en in dat jaar kwam daar ook de participatie in Maastank bij. In 2016 is Maastank geheel overgenomen, waardoor Maastank nu voor 100% onder de Dekker Groep valt.

Al drie generaties lang is de Dekker Groep actief vanuit het hoofdkantoor in Ouderkerk a/d IJssel, vlakbij de haven van Rotterdam.

De weg is vooruit

Inmiddels is de Dekker Groep een volwassen onderneming geworden, maar met nog altijd het karakter van een familiebedrijf, middelgroot, toegankelijk en vriendelijk. Schoonzoon Jan Duel, de huidige algemeen directeur van Dekker, houdt daarbij vast aan het oude motto van Janus Dekker: “De weg is vooruit!”

ONZE VESTIGINGEN:

Ouderkerk a/d IJssel, Nederland

Rotterdam, Nederland

Dendermonde, België

Pobiedziska, Polen

Meer informatie?

Contact

Eén aanspreekpunt voor opslag, handling en transport.

Kies de afdeling die u nodig heeft:

Tankopslag

Locatie Rotterdam
storage@maastankbv.nl

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
trade@maastankbv.nl
TEL: +31-10-7100011 / FAX: +31-10-7100000