Douane- en havenactiviteiten

Douane activiteiten

Voor internationale handel is expertise op het gebied van douaneformaliteiten een vereiste. De Dekker Groep is in het bezit van meerdere douanevergunningen en wij zijn aangemerkt als Entrepot C.

Entrepot C houdt in dat het betalen van invoerrechten over geïmporteerde goederen wordt uitgesteld tot het moment dat er een bestemming voor is. Daarmee is de afhandeling van alle documentatie een stuk eenvoudiger.

De Dekker Groep is AEO-gecertificeerd waarmee we geautoriseerd zijn om als economic operator douane activiteiten uit te voeren. Sleutelwoorden bij onze douane activiteiten zijn verder Sagitta in- en uitvoer, NTCS, inklaring voor vrij verkeer, opmaak Export en/of T1 documenten, splitsen Form-A. Daarbij kan de Dekker Groep als beperkt fiscaal vertegenwoordiger optreden.

Havenactiviteiten

Onze deskundige mensen nemen u graag het werk uit handen als het gaat om de noodzakelijke havendocumentatie bij import en export. Het zorgen voor de juiste vergunningen is voor de medewerkers van de Dekker Groep routine.

Doordat de gehele logistieke keten onder één dak komt bij de Dekker Groep, zijn we enorm flexibel. Wij anticiperen op zaken als er ergens in de keten iets verandert.

Vanzelfsprekend voorzien wij in douane- en havenactiviteiten.

Meer informatie?

Contact

Eén aanspreekpunt voor opslag, handling en transport.

Kies de afdeling die u nodig heeft:

Tankopslag

Locatie Rotterdam
storage@maastankbv.nl

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
trade@maastankbv.nl
TEL: +31-10-7100011 / FAX: +31-10-7100000